Aqua Mundo Center Parcs De Eemhof krijgt meeste stemmen in Zwembad van het Jaar Verkiezing

Nederland stemt massaal op subtropisch zwemparadijs

AQUA MUNDO CENTER PARCS DE EEMHOF KRIJGT MEESTE STEMMEN

IN ZWEMBAD VAN HET JAAR VERKIEZING 2011

 

Zeewolde, 9 november 2011 – Aqua Mundo heeft de meeste stemmen gekregen van het Nederlands publiek tijdens de Zwembad van het Jaar verkiezing 2011. Het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs de Eemhof werd door een meerderheid van de ruim 60.000 stemmers gekozen tot favoriete zwembad en mocht daarom de Bronzen Award in ontvangst nemen. Dit is de hoogste onderscheiding in de categorie publieksstemmen. De Zwembad Awards werden gister uitgereikt op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Aan de verkiezing deden 800 zwembaden mee.

 

De Zwembad van het Jaar Verkiezing vond voor de tweede keer plaats. Via www.zwembadvanhetjaar.nl konden Nederlandse zwembadliefhebbers op hun favoriete zwembad stemmen. In totaal hebben 63.000 mensen hun stem uitgebracht. Elk zwembad werd beoordeeld op vier verschillende criteria: prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid, hygiëne en sfeer/ambiance. Naast het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs De Eemhof, vielen ook de Aqua Mundo’s van Center Parcs Port Zélande, Het Meerdal en De Huttenheugte in de prijzen. Zij kregen ieder een Provincie Award voor de meeste stemmen.

 

Waardering van het publiek
Peter Hoorneman – General Manager van De Eemhof- is erg vereerd en trots:We zijn constant bezig om de kwaliteit van de Aqua Mundo te verbeteren. Zo hebben we er in juni een nieuwe spectaculaire, 154 meter lange glijbaan bij gekregen. De Turbo Twister is het allernieuwste op het gebied van zweminnovaties en de enige in zijn soort in Europa. Deze publieksprijs bevestigt dat de Nederlandse zwembadbezoeker onze inspanningen waardeert.”

 

Over Center Parcs Europe

Center Parcs Europe bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Center Parcs Europe telt 21 parken (13 parken van Center Parcs en 8 parken van Sunparks) in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2008 boekten ruim 3,7 miljoen gasten ruim vijftien miljoen overnachtingen. De omzet van Center Parcs Europe over het boekjaar 2008-2009 bedroeg 611,2 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.