25 Jaar Heijderbos reünie voor (oud-) medewerkers van Het Heijderbos.

Center Parcs Het Heijderbos bestaat op 1 juli 2011 25 jaar. Dat lustrum gaan wij uitgebreid vieren. Onderdeel van de lustrumviering is een reünie voor (oud-) medewerkers van Het Heijderbos. Wij hopen dat velen van deze mogelijkheid gebruik maken om Het Heijderbos opnieuw te  bezoeken.  Wij nodigen jullie in ieder geval van harte uit tot het bijwonen van deze reünie. Die zal worden gehouden op zaterdag 18 juni 2011, van 15.00 uur tot 19.00 uur.* De reunie zal worden gehouden in het business centrum op Het Heijderbos.

Inschrijven kan op deze site! Tevens kun je zien wie zich nog meer heeft aangemeld  voor deze reunie. Tevens kun je via deze site opnieuw in contact komen met je oud collega’s. Wij vragen een bijdrage van €15,00. Hiervoor ontvangt u oa 3 consumptiebonnen en zullen er tijdens de reünie diverse hapjes worden geserveerd. U kunt zich tot 15 mei 2011 inschrijven voor deze reünie.

We zijn ook bezig om een speciaal arrangement samen te stellen zodat oud-medewerkers en trouwe Heijderbos gasten tijdens de jubileumweek een verblijf kunnen boeken met 25% korting en allerlei andere voordelen. Concrete informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk!

Bron

http://www.heijderbos25jaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.