VIDEO. Center Parcs : sur le chantier des Trois... door lanouvellerepublique

Hoe Bois aux Daims nu precies gaat worden | Update 17 april: nieuwe bouwfoto’s!

Het is nu nog hink-stap-sprong’en in modderpoelen, maar over een kleine 1,5 jaar moet het dit worden. De echte versie dan. Het Franse hertenbos, Bois aux Daims opent dan fier haar parkpoorten. En zoals je ziet gaat dat weer een groen pareltje worden. Goed afgekeken bij Les Trois Forêts, maar mét dan nog een paar schepjes er bovenop. Enorme farm, aquarium’s, boomhuizen en een nog grotere Aqua Mundo, wij laden de auto alvast vol, hoor!

6

Dit is ‘um dan; het bovenaanzicht van het allernieuwste pareltje! Bos, bos en nog eens bos. In veel opzichten kun je het park vergelijken met Les Trois Forêts. En dat is niet verkeerd.

1
De cottages-sliertjes. Ook hier, we noemen Les Trois Forêts nog maar een keer, houten gelijkvloerse vakantie-cribs. Ook hier netjes in de omgeving opgaand.

5
Robinson Crusoe zou d’r jaloers op zijn. Dit worden de boomhutten. Een stuk avontuurlijker dan die op Bispinger Heide. Je moet er van ‘houten’.

7
Wij, een beetje waterratten, zijn de afgelopen jaren al flink vertroeteld. Maar hier is het pas echt ‘spetter-pieter-pater-lekker-in-het-water’. Het wordt allemaal nóg groter en natuurlijker. Zo komt er o.a. een ‘waterbron’ waar het heerlijk relax’en zijn de aquarium’s die er komen reusachtig! Niet om op te scheppen, maar ook de inpandige Nature & Spa is de grootste van allemaal!

| Meer artist impressions
| Check hieronder nog meer interessante schets-plaatjes.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

 

| 17-06-2015 | Ondertussen is het park al aardig klaar voor de officiele opening!

| Nieuwe bouwfoto’s

Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en zijn die artist impressions werkelijkheid geworden. Bij ‘La Grande Serre’, zo heet de Market Dome in goed Frans, kunnen z’n vorm al prima aan de houten constructie afleiden en de Aqua Mundo kan alleen nog maar mooier worden. De Les Trois Forêts-look-alike cottages doen het ook hier goed. We hebben er wel vertrouwen in. Maar vooral zin! Onderstaand overzichtje wordt bijgevuld, wanneer we meer kiekjes krijgen. Tuurlijk!

17 april 2015 | Exclusieve bouwfoto’s

Show cottage/informatie punt

 

Bouw update

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.