Uitgelicht #Vossemeren | Wij mochten alvast voorproeven in Fuego’s Adventure Grill | Inclusief interieur-kiekjes!

Schermafbeelding 2013-10-06 om 02.14.55Een paar weken geleden stonden we op Erperheide al even met onze ogen te knipperen. Want wat daar binnen no-time voor elkaar was gebokst in de Market Dome was op z’n zachtst gezegd: geweldig. Want van een redelijk simpel Grill Restaurantje stond daar opeens een thematische grot van Atula. Daar vergaapte we ons namelijk aan het eerste beetje levenslicht van Fuego’s Adventure Grill. A.s. Dinsdag is het de beurt aan De Vossemeren’se-versie. Maar je raadt het al; als wij open uitnodigingen krijgen om alvast even sfeer te komen ‘proeven’, dan zitten wij alvast in de auto richting België.

Inmiddels zijn we terug en kunnen wel zeggen; die Fuego’s op De Vossemeren laat je er pas echt warmpjes bij zitten. Het rook er nog naar ‘nieuw’ en de stoelen en tafels stonden nog niet in officiële opstelling, maar alles liet denken of het altijd zo geweest was. En dat mag opgevat worden als een compliment!

| Nog mooier dan die van Erperheide
Ook hier is er met vuur gespeeld; zowel letterlijk als figuurlijk. De vurige grot van Atula, zoals het achtergrond verhaal van Fuego’s Adventure Grill gaat, zien we ook hier terug. Zij het wel dat hier, niets ten nadelen van Erperheide, net even iets uitbundiger is uitgepakt. Neem die toegangspoort alleen al. Er is ons laten vertellen dat decorateurs binnen no time van een kale betonpaal een thematisch meesterwerkje hebben gemaakt. En wij hebben met eigen ogen kunnen zien dat dit echt vakwerk was! Waarbij Fuego’s in Peer het moet hebben van zijn kleinschaligheid is hier groots uitgepakt en dat valt bij binnenkomst al gelijk op. De decoratiewand achter de ingang, het pareltje van het decoratieteam, is ook echt een pareltje! Sta daar gerust even te watertanden van alle uitgehakte details!

Hier worden straks de hongerige magen voorzien van een speurkaart met toepasselijk ‘kruisje’, dat al gelijk je al gelijk op de proef stelt; het zoeken van de tafel en daarin wordt het de gast zo moeilijk mogelijk gemaakt. Alles om de kleinste avonturiers te vermaken! Bij die kaart wordt je ook een mysterieuze toorts in je handen gedrukt, die gelijk als tafelverlichting zal dienen. Overal in Fuego’s zullen gouden (nep-) munten verstopt zijn, wat voor de kids, tijdens en na het eten voor afleiding kan zorgen. En als klap op de vuurpijl, is het zelfs de bedoeling dat er een paar keer in de week gelimbo’d gaat worden! Het moge duidelijk zijn; je eet niet zomaar bij Fuego’s, je prikt een vorkje pure beleving!

Het begint al met een toorts en een speurkaart die je naar je tafel moeten begeleiden.

De binnenkomst is al mooi, maar wordt nog mooier. En vooral lekkerder. Want ook hier is het nog even wachten op het grote offerblok waar straks de spiezen lekker goudbruin zullen worden. Naar verwachting komt die binnen in december. En verder wordt er de komende drie dagen nog flink geschoven met stoelen, tafels en wordt de boel helemaal openingsklaar gemaakt. Alles werd tussen onze kiekjes door nog netjes aangevuld en bijgedweild en het bruingevlamde plafond rook nog naar ‘net-uit-de-verf’. Ook hier zullen projectoren de muren voorzien van een visueel vurig schouwspel, waarin van alles te zien gaat zijn. Tot zover kunnen wij er lang of kort over zijn; maar Fuego’s Adventure Grill zet je echt in vuur en vlam!

Header-l-Fuego-l-Menukaart-l-22-660x330Al eerder zette we de menukaart van Fuego’s doorbladerbaar online! Digitaal voorproeven kan hier! 

Even opgelet! De foto’s zijn geschoten in groot formaat en ook zo geupload. Dat om het zo mooi mogelijk te kunnen laten zien! Het kan even duren voor de foto’s geladen zijn.

| Foto’s 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.