VIP cottage; wellness aan huis.

Nordseeküste gaat in het nieuw. Want omdat jij en ik kunnen investeren in de cottages, kan Center Parcs investeren in een gloedjenieuw interieur. En daar blijft het niet bij een nieuw tapijtegeltje óf schilderijtje. Alles wordt aangepakt; van badkamer tot keuken én van woonkamer tot slaapkamer. En alle drie de types krijgen een eigen, unieke uitstraling. En dat is ook wel te zien.

Als we het over een VIP hebben, dan hebben we het wel over deze! De opgekalefaterde cottage is niet alleen VIP-waardig, maar ook nog eens prachtig en stijlvol. Mondjes open van verbazing, want de woonkamer is met zijn hoekbank (dit keer geen wicker!) heel huiselijk. Wij zagen ons er in ieder geval al wel liggen op de Chaise Longue (professionele meubeltaal voor ontiegelijk lekker ligstuk). De kleuren zijn warm en een afwisseling van bruin, beige en grijs. Als opfriskleurtje zie je er heel licht babyblauw terug, in de kussens op de bank bijvoorbeeld.

En dat de fotoprints helemaal een hit zijn, bewijst de compleet nieuwe keuken maar eens. Afgewerkt met spotjes, zie je ook hier weer géén tegeltjes tegen de muur, maar een wijds weidelandschap vol donzige schaapjes. Lief! Uiteraard is ook hier de Dolce Guesto gewoon inbegrepen, net als de ceramische kookplaat.

| Het is Well ness.
En dan nu; de wellness, want die is heel erg ‘Well’! Deze voormalige 6-persoons cottage heeft één slaapkamer opgeofferd voor een enorme badkamer. Maar eigenlijk vloeken we dan best wel. Want het is een complete Spa, maar dan in je vakantiehuisje ingebouwd. Je vind er een inloopdouche – met fotoprint, waarbij je zo de vlonders oploopt én dubbelde wastafel. En dan nu de klapper; een enorm bubbelbad. En ENORM mocht dit keer met hoofdletters! Om de boel compleet te maken vind je er om de hoek een infraroodsauna mét relax-banken met genoeg kussen om in weg te kruipen.

| Plattegrond

| Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.