Vier-parken van Center Parcs stappen over naar Sunparks

Vier-parken van Center Parcs stappen over naar Sunparks

In Januari 2009, is het zover. De 4-vogel parken van Center Parcs worden onder de vlag van Sunparks gehesen. De betreffende parken zijn : Park Zandvoort (NL), Park Loohorst (NL), Butjadinger Küste en Park Heilbachsee (D). Tot maart 2009 zul je behalve de naamsverrandering naar de Sunparks-keten weinig van de switsch merken. Wat er na de Maand, Maart, in de planning staat is nog niet bekend.

De Center Parcs Europe Group beheerd vanaf Januari 2009 over zowel Center Parcs als Sunparks.

Sunparks
Momenteel kent Sunparks 4-parken, De Haan en Oostduinkerke aan zee, Kempensemeren en Vielsam welke in een bosachtige omgeving. hun plek kennen. Na Januari 2009, zal Sunparks over 8-parken beschikken.

Flash Back
We schrijven het jaar 2003, de overname van parken van de voormalige Gran Dorado-Group is een feit. Voorheen profilileerde Center Parcs zich enkel met parken in een bosrijke omgeving, maar daar kwam in 2003 verrandering in. Nieuwe parken passeren de revu, en de parken krijgen een eigen benaming, de orginele-parken, in gingen de naam, Original dragen, de parken aan zee, spelen in op de aanwezigheid van hem, en vielen onder de noemer Sea Spirit en de parken in de bergen, in de volle heide en met prachtige trek-er-op-uit mogelijkheden, krijgen de stempel van Free Life opgestempeld. In 2006 gooide Center Parcs de boeg geheel om, en de parken kregen een onderverdeling die ten danken was aan de faciliteiten en mogelijkheden die het park telde, de zogeheette 3-4 en 5-birds parken werden gepresenteerd. Later dat jaar verdween ook de 3-bird kwalificatie weer. Heden en in het aankomende jaar zit er weer een verradering in de planning, de 4-bird parken van Center Parcs gaan onder de 2-telg van Center Parcs, de keten Sunparks behoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.