Verfrissingskuur voor Port Zélande; ook daar komen Nonna’s én het Grand Café! | Foto-update: 2 juni

Het houdt niet op, niet vanzelf. En dat is maar goed ook, want we begonnen net te wennen aan dat strakke verbouwingstempo. Want er stáát weer een verbouwing op stapel bij Albron Center Parcs. Alweer? Alweer! En niet de minste. Ze nemen de komende meivakantie even als een welverdiende adempauze, maar gaan daarna door waar ze gebleven waren. Op Port Zélande. Want ook daar gaat Nonna d’r Casa betrekken. Maar ook het Grand Café gaat op de schop.

Niet zo héél lang geleden hebben ze er al de handen uit de mouwen gedaan. Toen kreeg de huidige Pizza e Pasta, of daar ook wel Il Giardino genoemd, een opfriskuurtje. Likje verf hier, wat tafelkleedjes daar. Maar dat was het ook wel. Maar nu gaat er een serieuze opkalefaterbeurt komen. Oftewel, dat wat we van de vele Nonna’s kennen, gaat ook hier komen. Hoe het precies gaat worden weten we nog niet, maar voor 8 juni moet alles toch echt al klaar zijn.

| Artist Impressions Nonna’s
| Coster Design

| Foto’s
| Marcel Merkenstein – Coster Design

 

| En ook het Grand Café…
Ja, want dat is niet het enige: want ook het Market Café mag eraan geloven. Die wordt omgetoverd in een fijn bruin-Grand Café, zoals we dat van De Eemhof én recenter De Huttenheugte kennen. En aan die laatste zijn we toch wel verliefd geworden. Wij met onze nieuwsgierige koppies zijn ontiegelijk benieuwd wat ze hiermee van plan zijn. Tot op het heden is het Café een donkere, smalle doorgang naar de bowlingbanen. Dus dat gaat wat verwachtingen scheppen, wanneer ze er eens flink de schop in gaan zetten. We kunnen niet wachten! Vóor 4 juli moet ook het Grand Café helemaal opnieuw in de verf staan.

| Market Dome in het nieuw
Eerder konden we al melden dat de bontgekleurde Market Dome van Port Zélande, sowieso heel wat staat te wachten. Er komt een hele nieuwe tropische tuin, met speelplaatsen en volders. Hier lees je daar meer over: ‘Port Zélande knapt Market Dome op’. Doordat Center Parcs Pierre et Vacances daar als eerste gaat testen of het gaat lopen met cottages, die verkocht worden aan particulieren, kunnen ze ook weer meer investeren in het park zelf. Daar heeft dit ook vast iets mee te maken. Fijn nieuws!

2 reacties

  1. Fijn inderdaad! Port Zélande wordt eindelijk volwassen en mag meedoen met zijn grote broers en zussen van Center Parcs. Hoezee, dit is zeer goed nieuws!

    • Martijn l ECP-webteam

      We waren zelf ook héél blij met dit nieuws. Nonna’s gaat in ieder geval heel mooi worden. En dat de alle Cottages ook aangepakt werden, is nog wel het beste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.