Vakantie op zijn Hollands: Center Parcs kiest voor Koninklijke Gazelle

Dieren, 26 juni 2015 – Binnenkort kunnen bezoekers van Center Parcs gebruik maken van diverse types Gazelle-fietsen, waarbij het model Esprit na een onderzoek als meest populaire type uit de bus kwam. De fietsen zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld de omgeving van de parken te verkennen. Daarmee krijgt een vakantie in één van de Center Parcs een extra Hollandse dimensie. De eerste partij Gazelle-fietsen van – de in totaal ruim 10.000 – werden op 25 juni door Koninklijke Gazelle geleverd aan Center Parcs De Eemhof in Zeewolde.

Center Parcs heeft in Nederland 9 prachtige vakantieparken. Gasten genieten er in een mooie omgeving van fraaie accommodaties en weldadige faciliteiten. Omdat fietsen een populaire activiteit van de gasten is, heeft Center Parcs besloten om 18 parken in Europa te voorzien van een groot aantal Gazelle-fietsen. Het is geen toeval dat de keuze daarbij op Gazelle is gevallen: Center Parcs en Gazelle zijn beide A-merken. Mike Etman, Product Development Director van Center Parcs zegt daarover: “Center Parcs wil graag het beste voor zijn gasten. En dus zijn wij zeer verheugd over de samenwerking met Koninklijke Gazelle.”

800_2-gazelle

Vakantie op zijn Hollands

De komst van de fietsen bij Center Parcs staat niet op zichzelf. Center Parcs stimuleert het gebruik ervan door bijvoorbeeld speciale fietsroutes aan te bieden. Dit stelt bezoekers in staat om in hun eigen tempo de omgeving (verder) te verkennen. Eric Otto, commercieel directeur van Gazelle daarover: “Nederland is het ultieme fietsland, zeker op vakantie. En echt lekker fietsen gaat het best op de premium fietsen van Gazelle.”

Een duurzame gedachte

De inzet van fietsen op de vakantieparken sluit ook uitstekend aan bij de duurzaamheidstrategie van Center Parcs. Onder het motto ‘Nature deserves a break!’ werkt het bedrijf actief aan bijvoorbeeld het terugdringen van de hoeveelheid afval en CO2-uitstoot, het stimuleren van de biodiversiteit en het verminderen van het gebruik van water.

Ideale vakantiefiets: Gazelle Esprit

Center Parcs gaat gebruik maken van veel modellen waaronder de Gazelle Esprit, een robuuste, lichtgewicht stadsfiets die leverbaar is voor dames en heren. Dit model kwam als favoriet uit een door Center Parcs ingesteld onderzoek. Bovendien zijn er diverse framematen beschikbaar. De Esprit is na grondige tests door zowel gasten als medewerkers naar voren gekomen als dé Center Parcs-fiets.

800_1-gazelle
“Center Parcs wil graag het beste voor zijn gasten. En dus zijn wij zeer verheugd over de samenwerking met Koninklijke Gazelle.”
Mike Etman, Product Development Director van Center Parcs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.