Finaleronde Zwembad van het jaar van start: Stem Aqua Mundo De Eemhof naar de eerste plaats!

Maak (opnieuw) van Aqua Mundo (Park) het “Zwembad van het Jaar” en win!

Lange, snelle glijbanen en uitdagende wildwaterbanen, unieke jungleflora en heerlijk warm water: redenen genoeg om te kiezen voor de mooiste subtropische zwemparadijzen van Nederland, onze Aqua Mundo’s! Bovendien bevat het zwemwater bijna geen chloor. Geen rode ogen dus!

Laat heel Nederland weten wat uw favoriete Aqua Mundo is en stem deze naar de eerste plaats in de nationale wedstrijd “Zwembad van het Jaar”. Die titel is weggelegd voor het zwembad dat én de meeste stemmen, én de hoogste score krijgt.

Door te stemmen op uw favoriete Aqua Mundo, valt u trouwens misschien zélf wel in de prijzen.
Zo verloot de “Zwembad van het Jaar” organisatie diverse leuke prijzen. En als u op (één van) onze Aqua Mundo(‘s) stemt, maakt u ook kans op verschillende prijzen. Zo kunt u een jaar gratis zwemmen voor 4 personen bij Center Parcs winnen. Daarnaast maakt u kans op een gratis verblijf bij Center Parcs, naar keuze.

Stemmen kan t/m 12 november 2014 op zwembadvanhetjaar.nl. De uitslag wordt bekend gemaakt op 1 december 2014. Stem nu en maak kans op geweldige prijzen!

Help De Eemhof Zwembad van het jaar te worden.

Stem nu op de Aqua Mundo van De Eemhof help ze mee om zwembad van het jaar te worden en maak kans op geweldige prijzen!

De Eemhof stond in de laatste tussenstand bovenaan! Wij willen jullie allemaal vragen om dus nog een keer op De Eemhof te stemmen!

Klik hier om direct op De Eemhof te stemmen!
 Banner cp eemhof ecp

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.