Short Nieuws l Ronddenderen in Bedrijfskloffie uitgesteld tot half mei

Het was – en dat in de letterlijkste zin van het woord – natuurlijk allemaal rooskleurig, wat betreft het nieuwe bedrijfstenue. Het draagcomfort is vele malen beter dan zijn voorganger(s) en het kleurpallet waaiers lichter, echter is er een klein misverstand onder de zon.
Het met trots zien ronddenderen van het parkpersoneel in hun nieuwe kloffie, vanaf 7 mei, is er echter niet meer bij. Althans op het Meerdal, door opgelopen oponthoud en een prille vertraging, zal de personeelskleding hier pas op 21 mei worden doorgevoerd. Dus voor de fanatieke personeelskledij-spotters, welke hier tijdens hun vakantieverblijf op het Meerdal, hun ‘sport’ van willen maken, dan is het hier – hoe spijtig dan ook – niets anders op dan wachten geblazen.

Mocht je je nu al driftig in de weer zijn, richtig de andere parkgronden, naast het ‘Limburgse Kinderparadijs’, dan moeten we dit, hoe spijtig dan ook, de kop in drukken. Hoewel het iets dichter bij de deur is, hebben de andere parken ook spijtig nieuws op hun ‘magagementdeur’ gespijkerd. Het opgeschorte 14 mei, zal nu de datum zijn, waarbij al het Parkpersoneel van de overige parken, ook met trots en de nodige representativiteit in hun nieuwe ‘pakkie’ zullen ronddenderen.

We horen je hardop denken wat betreft de onverhoopte vertraging. Hierbij doen wij dan ook het volgende uit de doeken. De achterliggende oorzaak is het feit dat het nieuwe bedrijfskloffie, bij de aanlevering ervan de nodige vertraging heeft opgelopen, met als dreigend gevolg, een verschoven startdata voor al het ’trappelende personeel’

Met enige gepaste trots, communiceerde we destijds over het nieuwe bedrijfstenue. Waarbij we inspelen op de nieuwe stoffering, het aangepaste kleurenpalet, en het driftig aangepaste draagcomfort. Meer weten? Dat is vooral héél begrijpelijk, na één pril beknopte titel hierboven. Natuurlijk kan dat! Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.