Short Nieuws | Heijderbos

Pizza & Pasta vs Market Café
– Vanaf 8 mei j.l. zal het Pizza & Pasta restaurant in de Market Dome voor een korte periode gesloten blijven. Dit heeft te maken met het feit dat men in deze periode het pizza- en pasta-aanbod test binnen het bestaande aanbod van het Market Café & Teracce. Hiermee wil men de mogelijkheid bieden de gehele dag pizza, pasta’s en andere gerechten te kunnen nuttigen. Mocht dit een succes worden, zal er een waardige opvolger voor dit restaurant komen.

Reservering
– Het reserveringspunt ,van o.a. de waterfietsen en Adventure Golf, in het Sports Center komen te vervallen. Mocht je voor deze activiteiten een reservering willen maken, kan dat in deze periode in het Cycle Center. Deze heeft hierdoor aangepaste openingstijden gekregen. De Sports Bar dient deze tijd enkel als racket-uitgifte.

Fietsen op het water
– Bij naastliggende meer van het Bengels Kids Restaurant wordt een nieuwe steiger aangelegd, waardoor men ook vanaf hier kan waterfietsen.

Nieuw op de planken
– Aankomende zomer start er een nieuw entertaimentprogramma op het park. Dit zal zich uiten in elke dag entertaiment op het centrale podium in de Market Dome, twee maal per week een (grote) show en elke dag, uitgezonderd van de wisseldagen, een uitgebreid kinder entertaimentprogramma met de vier Pépétévé caracters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.