Primeur! Lees en bekijk bij ons alles over Center Parcs Park Bostalsee!

De Center Parcs Europe Group is flink aan de weg aan het timmeren. Zo werd vorig jaar het splinternieuwe park Les Trois Forêts geopend, het complete park De Eemhof is gerenoveerd, momenteel worden ook de cottages van de andere parken gerenoveerd en bovendien worden er nog parken bij gebouwd. En dat zijn er best wel wat… Zo is Center Parcs bezig met een park te bouwen in het Duiste Allgau, en er komt ook nog een ander park bij. Het Duitse park Park Bostalsee.

Center Parcs Park Bostalsee wordt een apart park, het wordt namelijk een mengeling van Center Parcs en Sunparks. Dit komt namelijk omdat alle Duitse Sunparks parken dit jaar overgenomen zijn door Center Parcs, dus ook de plannen voor het oorspronkelijke Sunparks Park Bostalsee werden naar Center Parcs geschoven. Dat houd in dat het park niet de bekende Bakema huisjes krijgt, maar huisjes die typisch Sunparks zijn, maar ze zijn wel heel erg mooi! Verder gaat de Aqua Mundo wel over erg veel faciliteiten beschikken, waaronder 2 waterglijbanen, Center Parcs Park Bostalsee wordt het 21e park uit de Center Parcs Europe reeks.

l Cottage-types:
Comfort cottage: 4 tot 8 personen
Premium cottage: 2 tot 8 personen
VIP cottage: 2 tot 10 personen

l De feiten en cijfers op een rij:
Investering: 130 miljoen euro
Parkgrootte: 90 hectare
Grootte Park Plaza: 14.000 m²
Cottage-aantal: 500 cottages
Aantal overnachtingen per jaar: 300.000
Deelstaat: Saarland
Start bouw: Maart 2011
Park-opening: Juli 2013
Locatie: Nabij de Bostalsee

Maar nu… na deze hele zwik met informatie hebben wij uiteraard voor jullie ook foto’s! Ons teamlid Anita is namelijk naar de eerste steen legging van Center Parcs Park Bostalsee geweest en heeft het gehele park in aanbouw uitgebreid op de foto vast gelegd! Uiteraard kunnen jullie die foto’s ook bekijken op ons gezellige forum! werkt niet meer !voor de foto’s te bekijken, en werkt niet meer ! om over Center Parcs Park Bostalsee te reageren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.