Primeur | Het vertimmerde ‘Snacks’-interieur op foto! Heijderbos : ‘Snacks’, de nieuwe vlugge-hap formule! Overige Resto-formules volgen!

Terwijl we net de nodige ‘Pancakes’ achter de kiezen hebben, is het in de Limburgse Maasvalleij wederom aanschuiven geblazen bij een heuze nieuwkomer binnen het horeca-aanbod. Al het werkzame personeel stuitert alweer een pril tijdje met zijn Albron-personeelspassen rond, in het tot heuze, proeftuin-utopie, omgedoopte Heijderbos. Het zal de nodige ‘rinkelende spatels’ in de aarde hebben gekost, waarbij koste nog moeite zijn gespaard gebleven, maar ook Albron haalt haar felbegeerde ‘bezemgewiep’ door het – in eerdere horeca-vertimmeringsconcepten vrijwel geheel onder handen genomen – Snack & Salads-concept. 

De Oer-Limburgse ‘Sjtubdook’ – vrij vertaald als stofdoek – , kan weer uit de kast, laten we zo maar even opperen. En zelfs met de voorstaande vertimmering achter de rug te hebben, gaat onze welgeliefde cateringkonging niet bij de pakkeneer zitten na die heersende ploeterlust, ook de huidig overige horeca-opvullers, gaan erbij in als zoete koek, en moeten er de komende maand(en) aan geloven. Dat Albron-geruis zit wel snor daar.

Resultaat van een opgang gezette trend met de lancering met de productgevoelige rondbollige kreet ‘Pancakes’ of regelrecht ‘geplukt’ uit het ‘Inspiratieboek nr1’, afkomstig van de bovenste plank? Wie zal het weten. Maar Albron weet ook, het toch wel, vrij recent binnen het horeca-aanbod van de Market Dome’s gekieperde ‘Snacks & Salads’ op zijn hand te schuiven. Zo weet het Heijderbos met de prestigieuze eer te strijken om als primeur-hebbende uit te pakken met een nieuw conceptformat op snackgebied. Zo mag het park, in de lijn van haar ‘noem het maar naar het beestje’-vertimmeringen, naast Pancakes, uitpakken met ‘Snacks’ als nieuwe ‘vlugge hap-maagvuller’.

Snacks logo| ‘Wil je me nu’!?
Wederom was er dat , als lieve lust gehoorde, schaar-gerats, toen gister, één oktober, deze nieuwkomer onder luide bombarie, met de handen op elkaar, in primeur ging in de Market Dome van het Heijderbos. Inmiddels zal het bij het typen van dit bericht wel uit hun kiezen zijn verdwenen, maar wederom waren alle medewerkers van de partij, om van dit ‘doorgeefvorkje’ mee te schansen, hoewel vorkje, noem het eerder de tanden zetten in een sappige hamburger! Het uitblijven van een nieuwe menukaart was hierbij natuurlijk niet uitgesloten. Center Parcs weet hoewel zonder enige vette vingers, te ‘smakken’ over nieuwe hamburgers, gefabriceerd uit puur rundvlees, een fors in formaat uitgegroeide ijskaart en ‘Special Frites’.

| Drastisch de bezem erdoor!
Allemaal ‘lekker en wel’, maar moet daarvoor nu het in bladgroen bedrukte ‘Salads’ van de gevelplakker? Neehoor, ook door het interieur is de bezem gehaald, en kent huidig haar gestalte uit frisgehulde kleurtinten. Daarnaast zijn de nodige nieuwe hoogzitters alswel andere interieurzitmeubels binnen gehaald om dit nieuwste concept uit de Albron-koker te voorzien van enige opvulling. Met de volgende lokkende kreet, ‘Bij Snacks geniet je van heerlijke hamburgers en andere snacks van optimale kwaliteit’ weet het Heijderbos zonder enige gepaste toeters en bellen, op het uit week-40 stammende Parkplan, aan de ‘vlugge snacker’ te brengen. ‘Snacks’, de nieuwkomer binnen de voormalige ‘Snacks & Salads’-vestiging.

| ‘Grill’ en ‘Pizza’s’, als opvolgers?
De herfstvakantie-periode, zal voor al die ‘krachtpatsers’, achter het voortploeterende Albron-creatiefbrein, wellicht als een langverwachte ‘adempauze’ op de proppen komen, maar na dat prille weekje uitpuffen is het daarna wederom gedaan met al dat luier-gedrag. Ook de aanwezige Pizza & Pasta, alswel het Harold’s Family Grill-Restaurant ontkomen, na deze dit ‘prille vakantierooster’ niet aan hun drastische vertimmeringen.

Tsja, je vervult je ‘pilotrol’, of je vervult hem niet. In hoeverre de hamer gaat in beide bovenstaande Resto-concepten of wijzigingen wat betreft de menukaart, is momenteel niet meer of minder dan miserabel giswerk, van onze kant. Mocht hiervoor meer op ons ‘vork komen’, dan serveren we dat ‘bordje Albron’ met alle plezier richting jullie!

Snacks l Datakalender
27 augustus l ‘Pancakes’
1 oktober l ‘Snacks’
Na herfstvakantie-periode l ‘Family Grill’ / ‘Pizza & Pasta’

| Snacks-interieur op foto
| Tweekleur aan retro-behang en cilinderkolossen aan het plafond vormen de drastische ingrepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.