Parc Nieuws | Erperheide

Cottages op de schop
Vegroting ‘luxe’ cottages

2009, zal het startsein worden voor verschillende werkzaamheden binnen de Erperheide. De cottages worden binnenkort sterk onder handen genomen. Zo gaat men van start met het restylen van de VIP cottages op het park. Deze zullen een luxe identiteit krijgen, en een hoogwaardige afwerking. Verder krijgt het park een groter ‘luxe-aanbod’ door het ombouwen van een 50-tal Comfort cottages tot de hoger gekwalificeerde Premium- en VIP cottages, om op deze manier beter aan de wens van de gast te voldoen. De maand juli staat onderstreept in de agenda, dat alle werkzaamheden rondom de cottages afgerond moeten zijn. Hiervoor is een totaal bedrag, van 900.000 euro uitgetrokken. Eerder dit jaar werden enkele Premium cottages voorzien van een vernieuwd interieur.

BALUBA breidt uit
Toevoeging Self Service Buffet

Na de toevoeging van het heuze ‘spingbed’ in de BALUBA op het park, wordt het indoor speelparadijs dit jaar opnieuw onder handen genomen. Al heeft men dit keer de zinnen gezet op de aanwezige horecamogelijkheid binnen de BALUBA. Het voormalige BALUBA-café concept wordt buiten de deur gezet, en men stapt over tot een ‘Self Service Buffet’. Op 14 April werd het startschot gegeven voor deze ingrijpende ingreep. De onlangs gelanceerde ‘Grote Kleine Kinderkaart’, is na het uitslaande succes in de restaurants en het speciaal ingerichte Bengels Kids Restaurant op het Heijderbos, ook geïntegreerd in de Buffet Service. Het buffet krijgt een speelse golfbeweging, welke vrolijk in kleur en vorm zal zijn. Onder het buffet vallen o.a. gezonde sandwiches, salades, talloze drankjes, verschillende dagschotels, gebak en speelse kindergerechten. Deze ingreep zat tot 25 april duren, maar als ongehinderd worden ervaren. Een tijdelijke ‘nood’bar, bied oplossing in tijden van bouwwerkzaamheden. Op dinsdag 28 april zal het Self Service Buffet officieel worden geopend, van 19:30h t0t 20:30h.

Sprookjesgolf straalt weer.
Voorzien van een likje verf

Het stond er wat troosteloos bij, de laatste paar maanden. We hebben het over de outdoor Sprookjesgolf van het park. Op verschillende plaatsen hadden de sprookjesfiguren last van slijtage en het schilderwerk had ook zijn beste tijd gekend. Kortom tijd voor een nodige en grondige opknapbeurt van de gehele golf. Na de goedkeurig wat de renovatiewerken betrof, ging men hard aan de slag met het opkappen van de gehele baan. Alle sprookjesfiguren rondom het parcours werden weer in oorspronkelijke staat hersteld en kregen een verfrissend likje verf. Ook andere obstakels, die enkele banen pittiger maken, werden voorzien van een nieuwe laag verf. Verder werden enkele elementen uit de Sprookjesgolf voorzien van een fotoprint, welke het thema nog meer versterken. Kortom, het is weer golfen geblazen!
Benieuwd naar het (herschilderde en gerenoveerde) resultaat? Bekijk de foto’s hieronder!

 

| Erperheide
Het park in een notendop

Dit gering hectare tellende Familiepark ligt net over de Nederlandse grens, bij het kleine plaatje Peer. Dit park is een familieplek bij uitstek. Mede door de toevoeging van de Indoor speelwereld BALUBA is dit park erg gewild bij kinderen. Het park is compact in oppervlakte, waardoor de afstanden telkens geminimaliseerd zijn. De tropische Market Dome is het hart van het park, de kinderen kunnen hun Pépétévé-sterren bewonderen, en jij, als ouder genieten van de sfeer. Het park blinkt uit in zijn groots opgezette Aqua Mundo, welke geheel in een tropische oase is uitgerust. Het geheel gethematiseerde Aziatische Vissersdorp is een van de trekpleisters. Het park telt een groot aantal Kindercottages, en dat is gezien de bezoekersleeftijden niet zo’n raar verschijnsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.