Nieuwe Center Parcs op komst aan de overkant van het Kanaal: Longford Forest!

Het houdt niet op, niet vanzelf.. .. want bij Center Parcs blijven ze maar door bouwen. Wel aan de andere kant van het kanaal. Het park gaat Longford Forest heten, met 500 lodges, appartementen en boomhuizen. En d’r komt nog veel meer.

Center Parcs heeft bekendgemaakt plannen te hebben om een vakantiedorp te openen nabij Ballymahon in Ierland. Afgelopen week gaf het bedrijf een preview van het nieuwste park, genaamd Center Parcs Longford Forest.

Eerste park van Ierland
Dit is het eerste park van Center Parks in Ierland en buien Engeland. Het wordt op 5 kilometer afstand van Ballymahon in Newcastle Woods gebouwd. Het Nederlandse vakantiedorp gaat 750 banen creëren tijdens de bouw en uiteindelijk 1.000 vaste banen. Het nieuwe park moet de Ierse economie daarnaast een flinke boost geven.

Center Parcs Longford Forest
In het nieuwe park kunnen maximaal 2.500 gasten verblijven. Het park krijgt onder andere een zwemparadijs, 500 lodges met zowel appartementen als boomhuizen, een centrum met vele indoor activiteiten, winkels en diverse restaurants. Ook komt er een grote spa, outdoor sportfaciliteiten en een Nature Centre. Verwacht wordt dat het park wordt geopend in 2019.

Bron | Reisgraag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.