Meest kindvriendelijke vakantieverblijven winnen Award

De kindvriendelijkste hotels, campings en vakantieparken in de tien populairste kindervakantie landen in Europa zijn voor het tweede jaar onderscheiden met het Kids VakantieTip! Keurmerk, een initiatief van Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen. CenterParcs kwam als grote winnaar uit de verkiezing met maar liefst vier prijzen.

 

De kindvriendelijkheid en kinderfaciliteiten van een accommodatie zijn steeds belangrijker bij de keuze van een familievakantie. Om accommodaties die de kindvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben te belonen, wordt ieder jaar het Kids VakantieTip! Keurmerk uitgereikt.

Winnaars
Uit een lijst van bijna vijfduizend Europese hotels, campings en vakantieparken is per land een top 10 geselecteerd op basis van de Zoover Vakantiebeoordelingen en de kinderfaciliteiten ter plekke.  De kindvriendelijkste accommodaties uit deze lijst zijn onderscheiden met het Kids VakantieTip! Keurmerk 2012.

De tien populairste kindervakantie landen en winnaars:

België:   Center Parcs Erperheide, Peer
Duitsland:   Center Parcs Bispinger Heide, Bispinger
Frankrijk:   Camping Les Alicourts Resort,  Pierrefitte sur Sauldre
Griekenland:   Grand Hotel Holiday Resort, Chersonissos
Italië:   Camping U nion Lido, Cavallino
Nederland:   Center Parcs Meerdal, America
Oostenrijk:   Kinderhotel St. Zeno, Serfaus
Spanje:   Hotel Viva Palma Nova, Palmanova
Turkije:   Hotel Royal Wings, Antalya
Zwitserland:   Hotel Gorfion-Malbun, Gorfion-Malbun

Center Parcs grote winnaar ‘Dichtbij vakanties’
Center Parcs wist met haar kindvriendelijke vakantieparken zowel in Nederland, België en Duitsland een Kids VakantieTip! Keurmerk 2012 te veroveren. Hiermee is Center Parcs de grote winnaar van kindvriendelijke ‘dichtbij vakanties’.  Center Parcs dankt deze prestigieuze onderscheidingen aan het snel groeiende aantal positieve Zoover Vakantiebeoordelingen en het uitgebreide aanbod aan kinderfaciliteiten, zoals de kindercotttages, subtropisch zwemparadijzen, indoor speelparadijzen en het uitgebreide activiteitenprogramma voor kids en hun ouders/verzorgers. Ook scoorde Center Parcs punten dankzij de aandacht voor kindermarketing. Zo speelt de nieuwste reclamecampagne ‘Heb jij de Cool Factor?’ op een leuke manier in op de belevingswereld van kids.

Bron: persbericht Kids Vakantiegids en Zoover vakantiebeoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!