Licht uit, spot aan: waarschijnlijk nieuwe entertainment-show deze zomer!

Licht uit, spot aan. Geniet de komende maanden nog maar even de Straordinario en sla ‘um goed op in je geheugen. De populaire entertainmentshow gaat waarschijnlijk plaatsmaken voor een compleet nieuwe. En dat gaat nog gebeuren voor komende zomer. Where life ‘was’ a circus, dus. 

Hoewel het misschien nog even duurt, wilden we het je toch maar alvast melden. Een gewaarschuwd entertainment-kijker telt immers voor twee. Straordinario beleefde een kleine drie jaar geleden, om precies te zijn op 24 juni, zijn premiere. Het entertainment-team van De Eemhof had zich toen maandenlang in het zweet gewerkt om de spiksplinternieuwe show op te voeren. Tijdens de kerstdagen van datzelfde jaar hadden bijna alle parken hun eigen clowntjes en freaks rondlopen.

| Deze zomer nog..
Na drie jaar valt dus waarschijnlijk het doek voor Straordinario, deze zomervakantie nog. De clownspakjes gaan aan de wilgen. Waarschijnlijk, want we houden nog een kleine slag onder de arm. Wat we ervoor in de plaats gaan krijgen, is altijd nog even afwachten, maar we houden het voor je in de gaten. Zo zijn we dan ook wel weer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.