Ladiesrun Pink Ribbon | Sponsor team Center Parcs!

Met 15 vrouwen van het hoofdkantoor van Center Parcs rennen we op 29 mei tijdens de Ladiesrun Rotterdam de 5 km. Hiermee willen we samen Pink Ribbon steunen in hun onderzoek naar borstkanker. Bij veel vrouwen wordt jaarlijks borstkanker geconstateerd en wij willen al deze vrouwen een hart onder de riem steken, zo ook onze collega’s Monique en Marjolein.

De opbrengsten van de Ladiesrun Rotterdam gaan dit jaar naar onderzoeken en projecten gericht op jonge vrouwen met borstkanker. Hieronder het verhaal van onze collega Marjolein.

“Ik ben Marjolein (34 jaar) en in juli 2015 is er bij mij borstkanker geconstateerd. Nadat ik een knobbeltje gevoeld had, ben ik daarmee voor de zekerheid naar de huisarts gegaan. Ik wist toen niet in wat voor een sneltrein ik zou stappen. Nu (maart 2016) ben ik net uit die sneltrein gestapt/geworpen, na een intensief traject van chemotherapie, borstamputatie en bestralingen. Gelukkig was bij mij al snel duidelijk dat ik geen uitzaaiingen had en ben ik naast de hormoontherapie die ik nog wel 5 jaar zal hebben, klaar met mijn behandeling en zijn mijn vooruitzichten goed!

Ik vind het super dat mijn collega’s dit doen en ik zal ook mee rennen. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen en tegelijk mijn conditie weer opbouwen. Ik ben altijd optimistisch gebleven tijdens deze treinreis en blijf dat ook voor de toekomst.
Hopelijk zamelen we hiermee een mooi bedrag in voor Pink Ribbon, want mede omdat er zoveel onderzoek naar borstkanker is gedaan, ben ik zo goed behandeld. Maar er zijn ook vrouwen (en mannen) waarbij de prognose niet zo goed is als die van mij.”

Sponsor team Center Parcs!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.