Het is weer zover; Neerlands jongste feestfestival op De Eemhof; Bungalup!

Net als vorig jaar moet het een groot knalfeest worden. Of een stuk of 5. Want op verschillende locaties op De Eemhof mogen de voetjes weer van de vloer en de handjes in de lucht. Ow? De partypeople weten helemaal waar wij het over hebben. Bungalup natuurlijk. Voor de derde keer op rij in de Flevovolder.

Aankomend weekend is het dus vooral lachjes, dansjes en drankjes daar waar het normaal zo rustig is en je alleen de vogeltjes hoort. Dit weekend is dat even anders. Je afvragen ‘waar is dat feestje’ is dan ook niet nodig. Je hoort het wel. Heel het weekend lang van 7 februari tot en met maandag de 10e is er een tsjokvol programma met bekende en minder bekende acts, beats en lekkere platen.

Wat maakt Bungalup nu zo speciaal? Het is op een vakantiepark. En niet zomaar eentje, Center Parcs De Eemhof, zoals we al eerder zeiden. Dat is het speciale. Je kunt feesten, beesten en later in je hoogpolige bedje in je luxe cottage kruipen. Dat maakt Bungalup zo Bungalup. Het is een feestweekender, drie dagen lang tot in de late, maar ook vroege uurtjes.

| Spetterend het weekend in
Deze derde editie van Bungalup belooft zoals gezegd, nog veel meer dan vorig jaar. Ja, zo beloofde ze zelf. Een bak DJ’s uit Frankrijk, de Cypergrot en het Partyfeest gaan de Saffraan, het oude ex-Grand-restaurantje aan het water, helemaal op z’n kop zetten. En wanneer de eerste partypoepers nog maar net zijn uitgepakt kunnen ze al gelijk Bungaluppen naar de Aqua Mundo want ook daar springen, swingen en vooral spetteren de Spacegirls en Sunny Sjoerd om het weekend echt goed in te luiden.

En dat is nog maar het begin. De feestbeesten die gek zijn op R&B en hiphop zijn al voor je het weet vrijdagavond bij Hamiltons. Daar komen de FS Green, Code Red en Cream even langs om een spoedcursus ‘Twerken voor dummies’ aan te leren. Maar ook in de Action Factory, de Willem Ruistent op de Parkeerplaats, en Cottage 158 is voor het gemak omgedoopt met RedBull tot Bungayolow! Daar is het non-stop RedBull, heel veel confetti en ja, er mag gecrowdsurft worden. Misschien wordt wel een beetje dringen, want om die kleine 60 vierkante meter zijn maar 50 feestgangers toegestaan.

Diegene die gaan zullen hun koffers al wel hebben ingeladen, tsjokvol met van alles en nog wat, maar tegen iedereen die gaat willen we nog even 1 ding zeggen; maak er een lekker feestje van!

| Eerdere edities
Ow, dit was trouwens vorig jaar. Toen was het ook, zoals je zegt, 1 groot feest!


| Meer Bungalup-nieuws?
Een thuisblijver, maar had je er toch graag bij willen zijn? Dat snappen we. Check regelmatig: www.facebook.com/eigencenterparcs, https://www.facebook.com/Bungalup en http://knalldrang.nl/bungalup-2014-de-gids/, download misschien zelfs de App ‘Bungalupp’ in de App-store en check zo af en toe #BLUP14 op Twitter eens. Dat doen wij ook!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!