Eigen Center Parcs wenst je een buitengewoon 2010 l 2009 : Het jaar in vogelvlucht

En jahoor, 2009 is weer achter de rug. Voor de één een jaar, om met feestvreugde en toeters en bellen op terug te blikken, voor de ander kon de huidige jaarkalender niet snel genoeg worden vervangen door de 2010-variant.
2009, was het jaar met diepte- en hoogtepunten, ook voor onze welgeliefde vakantieparkenketen Center Parcs. Op een ietwat lugubere wijze, stak Center Parcs d.m.v van haar ‘dekbeddentax’, met het verplicht stellen van de dekbeddenpakketen ‘stiekem’ geld in eigen zak. Later in het seizoen werd dit ‘blijvertje’ door Center Parcs naar de gast toe gecommuniceerd. Natuurlijk liggen er ook ‘rooskleurige’ berichten op de jaarstapel, zo breekt bij Center Parcs, ondanks de inmiddels veelbesproken recessie, een periode aan van diverse refreshments, waarbij de handen grondig uit de mouwen worden gestoken, en nieuwe parken één voor één worden aangekondigd, gepresenteerd en tevens over telbare jaren uit de grond worden gestampt. 2009, staat vrijwel bekend om Center Parcs’ nieuwe uitbereidings-animo, de keten plant met frisse wind, namelijk op diverse nieuwe locaties in zowel Frankrijk als Duitsland dé wit bedrukte Center Parcs-vlag.

Op het gebied van Cottages, timmert men flink aan de weg. ‘Onderbeelde’ parken als de Huttenheugte, het Meerdal en Center Parcs Erperheide, krijgen hun langverwachte Cottagevernieuwingen. Diverse nieuwe Cottagetypes, waaronder diverse nieuwe Premium en VIP-types, mengen zich met het huidige accommodatieaanbod van de drie eerder genoemde parken. Naarnaast herzag Center Parcs in de laatste maand van het afgelopen jaar, haar cottagebenoemingen, en voorzag deze van een ietwat lijkende ‘ouderdomskwalificatie’, waarbij Center Parcs de gast expliciet drukt op Cottages anno de jaren ’70, en deze uitvoering onderscheid van haar nieuwste ‘bikkels’, de Eden Cottages, welke bij de aanvang van 2009, met alle trots hun deuren opende op de Kempervennen, het Heijderbos en het Duitse Bispinger Heide. Daarnaast verkozen, rond de jaarwisseling van 2008-2009, de Boathouses het ruime sop, in Kempervennen en Bispinger Heide, en beklommen de eerste gasten de ijzeren trappen, welke de gast leidde naar de innovatieve Treehouses.

2010, staat inmiddels op koers. De veilig haven van uniformiteit tussen de parken is alweer een periode achter de rug. Maar 2010 zal hoe je het ook wendt of keert, gerant staan voor het binnenlopen in Center Parcs’ nieuwste trots op het Franse vasteland. Le Trois Forêts zal, moeten we de inmiddels gelanceerde openingsdatum in het oog houden, bij de aanvang van de maand mei haar poorten voor de eerste bezoekers openen, natuurlijke met enige fierse trots van het parkmanagement. 2010, voor Center Parcs een leidraad naar de toekomst! Voor Eigen Center Parcs, hét jaar van enorme uitbreidingen, nieuwe Specials en de nodige interactie, en daarnaast nóg meer Center Parcs, en dat alles zoals vertrouwd gewoon nogsteeds vanuit jouw luie stoel achter je eigen vertrouwde PC’tje!

Het Eigen Center Parcs-webteam wenst je een voorspoedig en buitengewoon 2010 toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.