Foto: Rico Vogels

Geld gestolen bij overval op Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven l Update maandag 6 januari!

maandag 6 januari 2014

WESTERHOVEN – Duizenden euro’s aan muntgeld waren voor twee overvallers van een automatenhal in Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven toch net wat te zwaar. Ze moesten een gedeelte achterlaten in het vakantiepark. De overvallers zijn nog zoek, de politie wil graag weten waar ze zijn.

Een 23-jarige medewerkster van de automatenhal was op 16 december tegen sluitingstijd bezig met opruimen toen de twee overvallers binnenvielen.

De medewerkster moest de kluis openen, daarna werd ze vastgebonden. Volgens de politie was ze doodsbang, zeker toen even later de spelautomaten uitvielen door een tijdschakelaar en ze in het donker zat. Pas na een tijdje kon ze de beveiliging inschakelen.

Niet op de route naar de uitgang
De daders konden niet al het muntgeld uit de kluis meenemen en zochten naar een karretje. De politie vond later verderop op het vakantiepark enkele duizenden euro’s aan muntgeld en het karretje terug. Dat was in de buurt van vakantiehuisje 234. Volgens de politie is dat niet op de route naar de uitgang en dat is verdacht.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten van de overvallers. Het zou gaan om twee mannen die accentloos Nederlands spreken. Ze droegen een spijkerbroek met daarboven donkere kleding.

WESTERHOVEN – Bij een overval op een automatenhal in Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven is maandagavond geld buitgemaakt. Er is volgens de politie niemand gewond geraakt.

De overval was rond elf uur, tegen sluitingstijd. De politie denkt dat er geen gasten van het vakantiepark meer in de automatenhal waren. In elk geval was er een medewerkster die bedreigd zou zijn om geld aan de overvallers te geven.

Twee overvallers
Volgens een politiewoordvoerder gaat het voor zover bekend om twee overvallers. “Zij zijn gevlucht, we weten nog niet hoe en in welke richting. Ze droegen bivakmutsen.” Om hoeveel geld het gaat, is niet bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.