Exclusief: Alles behalve het uitzicht is echt in de showcottages van Bois aux Daims! Check alle cottage-types.

Nog een klein jaartje en dan is het zover; dan mogen we de eerste voorzichtige stapjes zetten in Bois aux Daims. Dit alweer 6e Franse park moet nog een paar flinke scheppen bovenop Les Trois Forêts gaan doen. Die genoemd hebbende, het gaat een soort siamese tweeling worden, al wordt dit nieuwste (herten)bos net even knapper. Ondanks dat de eerste cottages al staan, zijn de regenlaarzen nog wel even nodig. Echter zijn de aller-eerste interieur toch al slaap-hang-en-zit-klaar. Hoe kan dat dan? Simpel. 200 kilometer verderop staan er in Parijs een paar leuke showcottages! En wij hebben exclusieve kiekjes. 

*Momentje. Even rustig aan. Show-cottages, zeiden jullie?* Ja, in Parijs staan van alle drie de verschillende cottages, Comfort, Premium én VIP wel hele fraaie cottages. Gewoon binnen, dus het klimaat is er altijd om te pruimen. In alles zijn ze wat ze straks gaan worden, op één ding na. Hier is het uitzicht misschien een hardkartonnen muurtje met fotoprint, maar dadelijk zit je echt midden in het bos. Eén voordeel, hier schijnt altijd de zon. Een kunstmatige dan. Deze verspreid een mooie lichte gloed waardoor het in deze showcottages altijd zomer is.

Ze zijn echter niet voor jou en mij. Ze zijn er vooral voor de investeerders. Die op deze manier, zonder tot de middel in de modder te hoeven, toch even kunnen proeven hoe de cottages aan worden. En omdat wij wel houden van doorgangen die leiden tot deuren die anders gesloten blijven, hebben we deze exclusieve kiekjes. Waarvoor dank, lieve Center Parcs! Zo kunnen jij en ik ook genieten van hoe mooi Bois aux Daims moet gaan worden.

| Foto’s

| VIP (Show)Cottage

| Premium (Show)Cottage


| Comfort (Show)Cottage

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.