Center Parcs.nl l Center Parcs steekt website volop in het nieuw: volop nieuwe informatie!

Eergisteravond werden we onverwacht positief verrast. Niet dat een ietwat drukberozette en tevens verlate Pierre et Vancances-flyer op de deurmat kletste, maar het feit dat Center Parcs na maanden al haar onafhankelijke taaljargons een gelijke beurt gaf. Meer dan een gewone aardige binnenkomer! De scepter waarmee geslagen wordt is inmiddels meer dan bekend, immers diverse gedeeltes van de websites waren al voorzien van deze nieuwe invullingen. Wij kunnen niet anders opperen dan dat het ‘Webcare-team’ hoogstwaarschijnlijk weer overuren heeft gedraaid, en daarbij nu uiteindelijk een alleraardigste website in elkaar heeft gedraaid! Het lijkt nu eindelijk af, dat lijkt niet alleen, dat is ook zo. Al zal Center Parcs wat ons betreft toch hier en daar even de handen moeten vuilmaken aan wat kleine maar ingrijpende ‘jobjes’

l ”Uuhm, welk park was dit nu ookweer!?”
Dat zowat alle parkpagina’s als de parkoverzichten geheel onherkenbaar zijn aangepakt valt zeer zeker niet te ontkennen, en dat nogeens op een bijzonder fraaie wijze! Over die parkpagina’s geproken, eindelijk hoeven we niet meer in het beeld te kruipen en of onze telescopen erbij te halen om de micro-kiekjes aan cottages-interieurs te bekoekeloeren. Nu worden er beeldvullende kiekjes op onze schoot geworpen. Dat verdiend al een driewerf hoera. Echter lijkt men niet al te consequent geweest bij het verdelen van de hier en daar toch wat ‘ideale vakantiekiekjes’. Zo lijken we bij de Kempervennen opeens zomaar te verblijven in een Comfort Appartement met de bontgekleurde palletten van Port Zélande schemerend door het venster. Noordwaarts daarvan krijgen we in Park Sandur enkel een guitige koter voor ons die bij het wegklikken van de eerste foto naar de tweede, derde en vierde ons maar blijft achtervolgen. Een algemeen beeld van dit ‘Klein maar fein’ waterspektakel valt hierbij niet te identificeren. Jammer.

Een ding is zeker Center Parcs lijkt al haar archieven te hebben opengetrokken en heeft deze stortvloed aan foto’s bij het intikken van de website gelijk met ons gedeeld. Dat verdient al een daverend applaus. Truus uit Delf zal zich waarschijnlijk na jaren van verstandsverbijstering en afwezigheid binnen bevolgelde poorten, de Eemhof valt niet voor de geest kunnen halen. Wij kunnen verzekeren bij het doorklikken van alle foto’s op de Parkgerelateerde pagina van de Flevopatser is die herinnering geheel terug! Ook als fanatieke Center Parcs-watchers kunnen wij niet anders dan vrolijk doorklikken en veronderstellen dat er hier en daar aardig unieke kiekjes uit de hoge hoed zijn getoverd!

Daarnaast is het tekstuele gehalte van de website op alle vlakken fors uitgebuikt. Maar al blijft het hier en daar even zoeken naar passende informatie, en moeten de vakantieverkooppraatjes even woorden leeggeprikt. Zo kunnen we ons bij elk park verlekkeren naar een ideale omgeving waarin de parken verscholen zijn, al lijkt het bundeltje ‘siteseeings’ bij ene toch fors gevulder dan bij de ander. Meer dan begrijpelijk natuurlijk. De original grootgrutters zijn tenslotte in hun harten ook maar op één doel ingericht: voor plezier en vertier verblijf je achter de portier! Al lijkt het dat men ook hierbij zijn uiterste best heeft gedaan om een aardig ‘triptip-paginatje’ te vullen. Missie netjes volbracht, toch!?

 

l Eindelijk, een veelbesproken ‘eis’ in vervulling!
Er kan niet uitblijven dat er koste noch moeite zijn gespaard, het geheel oogt momenteel niet alleen veel lekkerder, het is nu eindelijk een passend geheel geworden. Het lijkt erop dat men gisteravond het laatste deel van het ‘webcareplan’ heeft doen doordrukken, en dat met succes! Daarbij heeft men voor zenuwachtig en nagelbijtend Nederland, welke nog niet zijn aangekaggeld naar het meest oostelijke puntje van Frankrijk, eindelijk de Virtuele Tour geupdate! Dat kan immers maar één ding betekenen, het eco-pareltje zal geheel virtueel te doorkruisen zijn. Dat klopt en hoe! Kraakheldere beeldvullende overviews van hoogste kwaliteit, een netjes geïntegreerd menuutje dat je binnen twee tellen wegwijs kunt maken en dat  onder een hoogstaande Franse zonneschijn! Ook dat maar irritante knerpende volgelgekwekker is achter wegen gelaten, onze hartelijke dank daarvoor! Wij gaan het er eens goed van nemen en pakken een glaasje prik erbij, en herzien deze ‘magnefique Visite virtuelle’. Die Fransen kunnen er wat van! Wij zijn lyrisch enthousiast, al mogen de hierboven genoemde kantjes toch nog wel wat worden bijgeschaafd.

l Check ‘um nu!
Wij kunnen hierbij wel netjes als Brugman ons zegje verkondigen, maar het intikken van Center Parcs.nl boekt letterlijk veel meer resultaten!
l Center Parcs.nl

l Les Trois Forêts virtueel binnenhoppen?
l Klik dan hier direct door: Center Parcs.fr

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.