Center Parcs lanceert uniek concept: Pack&Go Vakanties

 

Center Parcs lanceert uniek concept: Pack&Go Vakanties

 

Capelle aan den IJssel, 15 april 2013 – Center Parcs, Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties, lanceert vandaag een innovatief concept voor vakantiegangers die hun verblijf extra bijzonder willen maken. Bijvoorbeeld voor wie voor het eerst met zijn baby op vakantie gaat. Of speciaal voor vissers. Of wie iets bijzonders te vieren heeft. Dat zijn de Pack&Go Vakanties – een compleet pakket voor elke denkbare vakantie. Samengesteld voor acht types gasten, voor één vaste aantrekkelijke prijs. Aan alles is gedacht: speciaal geselecteerde accommodaties, services en leuke extra’s. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bestaande elementen van een Center Parcs-vakantie niet altijd bekend zijn bij deze acht doelgroepen, terwijl ze heel goed bij hen zouden passen. Vanaf vandaag zijn de eerste vier van deze acht Pack&Go pakketten – Baby Vakantie, Drie Generatie Vakantie, Vis Vakantie en Kids Vakantie – beschikbaar. De overige pakketten zullen de komende maanden gelanceerd worden.

 

 Pack&Go Baby VakantieCenter Parcs neemt de praktische organisatie uit handen van jonge ouders (zaken als babyvoeding, bedjes en boxen zijn standaard aanwezig) én zorgt ervoor dat baby, mama en papa volop kunnen relaxen tijdens hun eerste vakantie samen.Pack&Go Drie Generatie Vakantie

Opa en oma gaan mee op vakantie dankzij de gratis upgrade van een 4- naar 6-persoons cottage, zodat iedereen samen is om te genieten van elkaar, gratis lekkers en leuke activiteiten.

 

Pack&Go Vis Vakantie

De visser gooit zijn dobber uit in visrijk water, de rest van het gezin plonst in de Aqua Mundo, maar ook samen doen ze leuke activiteiten.

 

Pack&Go Kids Vakantie

De kleintjes pakken een rugzak vol Orry&Vrienden-goodies uit en doen mee aan allerlei (gratis) activiteiten, terwijl de ouders tussendoor relaxen op een terrasje.

 

 yuuyy
Paul Geraeds, Marketing Director Center Parcs: “In dialoog met onze gasten merkten we dat specifieke groepen gasten geheel eigen behoeften hadden voor de invulling van hun vakantie. Bijvoorbeeld een vakantie met opa en oma en de kleinkinderen heeft een heel eigen dynamiek. Gasten gingen dat vaak ter plekke zelf organiseren, wat weer tijd en moeite kost. Met de Pack&Go Vakanties spelen we naadloos op deze behoeftes in. Elke Pack&Go bestaat daarom uit een unieke combinatie van cottage, services en leuke extra’s.”  

Klik Hier voor alle Informatie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.