Big booming Eemhof-nieuws; volgend jaar dobberen er tien nieuwe woonarken in het Eemmeer!

De Eemhof gaat weer in de steigers en hoe. Naast het verbouwen van een van de restaurants tot heus Italiaans eethuis, we hebben geen idee hoe, wat of waar, krijgen we weer een innovatieve woonvorm van heb ik jou daar. We weten er het fijne nog niet van, maar het zou gaan om een aantal luxe watervilla’s aan het Eemmeer. Uniek panoramisch uitzicht zou inbegrepen zijn.

Sylvester Ponsen, in april begonnen als de grote man achter het Flevolandse park, vertelde dat tussen neus en lippen door. Want eigenlijk ging het interview in de Stensor erover dat ze in De Eemhof meer dagbezoekers willen. Om dat voor elkaar te boksen zetten ze meer promotie in; want die slagboom zou toch net iets teveel afschrikken.

Maar buiten dat gaf de beste man ook een onwijs lekkere scoop over unieke nieuwe accomodaties! Volgend boekjaar moeten er namelijk een vijftal luxe woonarken dobberen in het Eemmeer, net naast het stukje Port Grimaud-immitatie in de vorm van appartementen, dat ze er vorig jaar al hebben neergezet. Er zijn vergevorderde plannen met een investeerder die het wel zag zitten. Nou, dat zien wij ook wel, want het uitzicht daar moest smaken naar ‘meer’! En met het bootje aanmeren, geen probleem, ook een aanleg-stijgertje zit bij de prijs in.

In april al moet het allemaal gaan gebeuren. Dan zou de investeerder wel tijd hebben om vijf enorme woonarken uit een fabriek te laten rollen. Maar het zou niet om de minste gaan; door een vernuftig ontwerp zouden de vijf woonarken in twee op te delen zijn dat het aanbod brengt tot 10 unieke woonvormen! Er zijn al ambitieuze plannen om het aantal te verdriedubbelen, maar dat is voor later. Ponsen sluit af met de dreundende woorden: ‘’ Het is een gegeven dat in Nederland geen vakantieparken worden bijgebouwd of uitgebreid, met uitzondering van locaties aan het water. Dat is het enige waar nog echt markt ligt.” Daar moeten we het maar even mee doen!

Hier lees je dat big booming interview met Sylvester Ponsen in De Stentor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.