Bedenk een originele naam voor de nieuwe mega glijbaan

Center Parcs De Vossemeren in het Belgische Lommel heeft een nieuwe attractie voor iedereen van 8 jaar en ouder: een mega glijbaan in de Aqua Mundo!

Het avontuur start op ruim 13 meter boven het golfslagbad, het doorzichtige stuk aan het begin van de glijbaan maakt het des te spectaculairder. Met een snelheid van maar liefst 30 kilometer per uur suist u naar beneden, om vervolgens tollend te eindigen aan de start van de wildwaterbaan. Uniek in Europa!

Alleen: de glijbaan heeft nog geen naam. Doet u graag mee aan dit unieke project? En weet u een passende naam voor de nieuwe super glijbaan? Stuur uw suggestie dan snel in en maak kans op een VIP-behandeling bij Center Parcs: een weekverblijf in een VIP cottage en eregast tijdens de officiële opening op 14 september.

U kunt uw originele naam voor de mega glijbaan inzenden tot en met zondag 19 augustus. Uit alle voorstellen kiest de jury een Top-4. Daarna bepaalt het publiek wie er uiteindelijk wint. Dat kan vanaf vrijdag 24 augustus. De inzending met de meeste stemmen is de winnaar!

> Doe hier snel mee met de wedstrijd!

De prijzen

De winnaar krijgt een gratis weekverblijf in een VIP cottage voor 4 personen en een VIP treatment tijdens de officiële opening op 14 september. U bent eregast bij opening en heeft daarna meteen de mogelijkheid om de mega glijbaan uit te proberen.

De overige finalisten ontvangen een gratis verblijf bij Center Parcs in een Premium cottage voor maximaal 4 personen.

Als troostprijs ontvangen tien deelnemers twee gratis dagkaartjes voor de Aqua Mundo van De Vossemeren, om zelf de nieuwe glijbaan uit te testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.