AnnoDrenthe App

Zin in een dagje uit? Beleef dan al het moois wat Drenthe u te bieden heeft. Download dan nu heel eenvoudig de AnnoDrenthe app en beschik direct over meer dan 100 wandel- en fietsroutes.

Een kleine greep uit de verschillende routes:

Westerbork luisterpad
Volg het spoor van de jodenvervolging. U hoort vertellen over de dagelijkse werkelijkheid op die betreffende locatie, over de gevolgen van anti Joodse maatregelen en de Joodse werkkampen. Zo wordt op de plek waar het zich allemaal heeft afgespeeld, in het ‘decor’ van de gebeurtenissen, het verleden voelbaar in het nu.
5 verschillende routes

Geopark de Hondsrug
Bijzondere routes over de geschiedenis van Drenthe. Beleef deze reis door de ijstijd langs hunebedden en het veen. Het Hondsruggebied is een uniek geologisch gebied met een bijzondere cultuurhistorie. De ondergrond en de cultuurhistorie zijn sterk met elkaar verbonden. In Drenthe is in 2010 het initiatief genomen om van het unieke Hondsruggebied een Geopark te maken. Een geopark maakt onderdeel uit van een wereldwijd netwerk.
11 verschillende routes

Groene routes
De Groene routes vertellen u het verhaal van natuur, milieu en landschap in Drenthe. De routes zijn een initiatief van de Natuur en Milieufederatie Drenthe in samenwerking met onder andere het IVN Consulentschap Drenthe. De Groene routes vertellen het verhaal van natuur, milieu en landschap in Drenthe. Wandelend of fietsend ontdekt u het verhaal van Groen Drenthe.
21 verschillende routes

Meer informatie kunt u vinden op www.annodrenthe.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.