Als Iedere Seconde Telt… een waargebeurd verhaal van Ted Janssen

Tijdens mijn werkzaamheden als beveiliger bij Center Parcs  het Meerdal  wordt ik gevraagd om te assisteren in verband met een onwelwording van een collega. In de exotische omgeving van ons Subtropisch Zwemparadijs  vechten wij voor haar leven. Mijn gevoel zegt me dat het goed afloopt, maar enkele uren later blijkt datzelfde gevoel me enorm in de steek te hebben gelaten. De klap komt als een mokerslag aan, waarbij zich in de dagen, weken en zelfs maanden daarna bij mij verdere problemen openbaren. Op een bepaald moment besef ik dat mijn leven als een kaartenhuis in elkaar stort en kom ik op een punt waarbij ik moet vrezen voor zo ongeveer alles wat me lief is. Ik besef dat ik maar één keuze heb. Terugvechten  tegen de persoon die ik op dat moment het meeste vrees…mezelf.

Dit is een waargebeurd verhaal waarin ik beschrijf wat me is overkomen nadat ik een collega heb proberen te redden. Een verhaal van verlies, onmacht, gevoel, onrecht maar uiteindelijk gelukkig ook trots.

Het boek zal naar verwachting medio mei verkrijgbaar zijn in de Daily Foodstore (supermarkt) op alle parken in Nederland. Het zal dan ook via de onderstaande website te koop aangeboden worden.

Aldus Ted Janssen.

Voor meer informatie of om een boek te bestellen kun je op onderstaande button klikken!

Klik hier om naar de site van ted janssen te gaan !

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.