Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Actueel / Wil jij het nieuwe Center Parcs park Allgäu uittesten?

Wil jij het nieuwe Center Parcs park Allgäu uittesten?

Wil jij een keer bij die groep horen die mee kan praten over testen van een nieuw park van Center Parcs? Grijp dan nu je kans en lees snel verder hieronder!!

We krijgen heel vaak reacties dat onze volgers ook graag een keer willen testen op een nieuw park van Center Parcs en zoals jullie weten kunnen wij dat ook niet beslissen wie er heen mag gaan, alles gaat in overleg met Center Parcs! Maar goed nieuws!! We mogen een testverblijf weggeven aan jullie!!

Echter zijn er wel bepaalde dingen die jullie moeten weten, je kan niet zomaar zelf kiezen wanneer je wilt natuurlijk. Je zult je aan bepaalde eisen moeten houden die zowel op het park gevraagd worden maar ook die wij graag willen. Het betreft het weekend van 28 september al, aankomst dus 28 september en vertrek zondag 30 september 14.00! Omdat 1 oktober de officiële opening is, ben je dus wel verplicht om zondag om 14.00 van het park te vertrekken. Op het park bestaat de kans dat niet alles klaar is, sommige activiteiten nog niet beschikbaar zijn, in de market dome de winkeltjes nog niet open zijn. Daar moet je ook rekening mee houden natuurlijk. Ook bestaat de kans dat het test weekend NIET doorgaat, wij zijn daar niet verantwoordelijk voor en er zal dan ook GEEN nieuw testverblijf worden aangeboden.

Hier onder even de dingen op een rijtje. Wat bieden wij, via Center Parcs, jullie aan?

Cottage, maximaal 6 personen, inclusief beddengoed en handdoekenpakket.

Waar ben je zelf verantwoordelijk voor?

De reis naar Center Parcs Park Allgäu, de activiteiten die je daar wil gaan doen, eten en drinken.

Wat verwachten wij van jullie?

Een leuk en eerlijk verslag over je testverblijf inclusief foto’s (foto’s verstuur je via WeTransfer), binnen een week na je testverblijf. Ook verwachten we dat je tijdens je verblijf, via Facebook of Twitter contact houdt met ons en enkele foto’s doorstuurt alvast. Wat verwacht Park Allgäu van je? Dat je op de dag van vertrek de vragenlijst zo eerlijk mogelijk invult, dit is alleen maar voor hun als opbouwende kritiek zodat ze dat nog kunnen aanpassen.

Dus kan jij het weekend van 28 september? Kan je een beetje een leuk verhaaltje schrijven?Ben je een beetje goed met fotografie? Laat dan snel je reactie achter op onze Facebook Pagina onder het bericht! En wie weet ga jij als een van de eerste kennismaken met het nieuwe park van Center Parcs!!

Deze actie loopt tot maandag 20.00 uur! Ben je de gelukkige heb je tot dinsdag 15.00 uur om je gegevens naar ons toe te sturen! Succes allemaal!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.