Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Actueel / Kids Climate Conference | 2016 Duitsland

Kids Climate Conference | 2016 Duitsland

De tweede editie van de Kids Climate Conference was een groot succes. Het weekend van 10 juni 2016 kwamen 154 kinderen samen, in de leeftijd van 8 tot 14 jaar, om een weekend vol mee te doen aan creatieve workshop die dit jaar als thema energie had.

De kinderen mochten samen met hun ouders een weekend door brengen op Center Parcs Hochsauerland, zo konden de kinderen mee doen met dit fantastische weekend en de ouders konden genieten van Center Parcs. De kinderen werden aan de hand van hun leeftijd in een groep geplaatst, er waren 7 groepen. Deze 7 groepen hadden meer dan 700 energiebesparende ideeën uitgedacht, uit die 700 werden er op de laatste dag 14 uitgezocht. De 14 ideeën worden dan samen in een klimaatboek gezet, die wordt overhandigd aan de burgemeester maar ook aan scholen geleverd zodat iedereen mee kan doen en werken aan een beter milieu.

Tijdens de Kids Climate Conference 2016 werd al bekend gemaakt dat er ook in 2017 er weer 1 zal plaats vinden op Center Parcs Hochsauerland. Dus op naar volgend jaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.