Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Horeca / Aanschuiven bij Baran, medewerker van Fuego Adventure Grill op Het Meerdal!

Aanschuiven bij Baran, medewerker van Fuego Adventure Grill op Het Meerdal!

Zo etenstijd! We schuiven  iedere keer weer bij een ander aan. We hoeven natuurlijk niet meer te vertellen dat de horecaformules één voor één op de schop gaan. Sterker nog; in veel is de bezem er al doorheen gehaald. En om te smullen zijn ze. Maar hoe is het om als medewerker te werken in die nieuwe horecatenten? Want waar wij ons lekker laten bedienen, staan zij voor ons klaar. Met een dienblad, in de keuken óf achter de schermen. Oftewel, nu is het tijd om de rollen om te draaien. We schuiven bij hen aan. En ze hebben de meest verrassende dingen te vertellen. Lees smakelijk!

Persoonlijk
balk

Wie ben je
balk

Hoi, ik ben Baran en ben 35 jaar oud. Ik ben geboren in Turkije, Ik werk bij Center Parcs Het Meerdal. Mijn outlet is Fuego Adventure Grill.


Wat zijn je interesses
balk

Reizen, lezen, shoppen, voetballen, fietsen, zwemmen, uiteten, bioscoop, wandelen, auto (techniek en het rijden zelf)
Welk park

Ik werk bij Center Parcs Het Meerdal. Mijn outlet is Fuego Adventure Grill.

balk

Wat eet je het liefst

Ossehaas spies: is sappig en lekker!

balk

Werk
balk

Functie
balk

Ik ben Floormanager. Wij zijn het enige nieuwe Fuego concept in Nederland. Mijn passie ligt bij een succesvol concept. Hierbij moet ik vaker analyseren dan vroeger. Bij nieuwe concepten gaat men ook een andere rol aannemen. Dan ben je Cole die de tempel ontdekt of seller die onderdeel van de expeditie is. Fuego is een geweldige concept waar wij met z’n allen constant bezig zijn met de verhaallijn. Ik moet mijn personeel dagelijks op de hoogte houden van hun taken. Ik ben hun steunpilaar en ze mogen dat ook van mij verwachten. Daarom ben ik een floormanager.

Hoe terecht gekomen
balk

ik werkte bij NH Hotel Jan Tabak te Bussum. Via een vriend van mij ben ik geattendeerd op werken bij Center Parcs.

Happy baan

balk

Interactie met mijn gasten. Ik vind het heel belangrijk om contact te hebben met mijn gasten. Hun wensen zijn heel erg belangrijk. Bij Fuego verkoop ik geen NEE. Dus ik zoek altijd een oplossing om mijn gasten tevreden en blij te houden.

Wat vind je ervan
balk

Resultaat is helemaal geweldig. Van entree tot rode kaarsjes, Fuego is the place to be. Fuego heeft een echt grill accent met eigen belevenissen. Vuurreflectie op de muur en lantaarn in de hand van de gast. Een complete tempel waar ik een plezierige sfeer proef. Ik ben trots op elk detail. Vanaf Cole/Lara kleding tot personeelskleding en van muren tot Fuego entree en salade buffet tot de spiezen! Klasse

Complimenten verbouwing
balk

Onze gasten vinden het een sfeervol restaurant. Heel romantisch. Ze vinden de hele verhaallijn leuk. Gasten met kinderen vinden de speurtocht super leuk. De kinderen kunnen de speurtocht met Lara doen en de papa’s en mama’s kunnen heerlijk romantisch genieten met zn tweeën in Fuego.

Verrassen
balk

Jawel, een paar dagen geleden was een gast van mij jarig. Ik heb haar hele tafel en stoel versierd met slingers, vlaggetjes en een persoonlijke bericht. Ze vond het geweldig en super leuk. Ze heeft het bericht meegenomen.

balk
| Foto’s
Genoeg geklets, we willen beelden zien. Nou, dat kan. Check de  Fuego Adventure Grill op Het Meerdal!
hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.